donderdag 21 augustus 2014

randjes....

Vorige week hadden we nog vakantie en waren druk bezig met het huis en de tuin ( en ik ook met handwerken.....) toen donderdag de telefoon ging.
De moeder van DH van 95, ik bel maar even want ik ben gevallen en de dokter en twee zusters zitten hier....
???????
En wat zeggen die, nu die willen me even laten nakijken in het ziekenhuis, maar het valt wel mee hoor!
Nu echt mee, met de ambulance naar het ziekenhuis en naast erg veel blauwe plekken bleek haar bekken te zijn gebroken....
Is verder niets aan te doen, moet natuurlijk genezen, maar is ontzettend pijnlijk en lopen ging de eerste dagen eigenlijk niet.
Gelukkig is er morgen, vrijdag, een plaatsje voor haar in een verpleeghuis waar ze kan revalideren.
Lastig want het is een zeer zelfstandige dame die ook nog op zichzelf woonde en nu dus afhankelijk is van hulp....
Jullie begrijpen dat dat nogal wat organisatie en tijd kost.
Bovendien wonen wij in Beekbergen en ligt ze in Zeist in het ziekenhuis en gaat ze morgen in Bilthoven (waar ze overigens ook woont) naar een verpleeghuisplek, dus ook heel wat heen en weer rijden.

Tussendoor heb ik toch nog wat kunnen doen.
En in de auto kan ik ook haken!!
Twee dekens zijn weer bij.


En ook de randjes zijn geborduurd. 


maar het extra's lukt niet, want afgelopen maandag moest ik ook weer werken.

Vandaag heb ik vrij, pas ik normaal gesproken op, maar de scholen zijn nog niet begonnen hier en DD past dus zelf op de kleindochter.

kan ik mooi wat in huis doen en dan vanmiddag weer richting Zeist....

groetjes Mieke

5 opmerkingen:

 1. Ach, wat vervelend nou. Die oude mensen vallen zo makkelijk, hoewel je Schoonmam het lang heeft volgehouden om niet te vallen. Het is heel ellendig en pijnlijk en afhankelijk zijn wil niemand. Heel veel beterschap voor je Schoonmam, dat snel de ergste pijn voorbij is en veel sterkte voor jullie. Heen en weer en veel geregel is ook zo'n gedoe.
  Groet, Rya, Rotterdam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Tot nu toe wilde ook geen stok of rollator gebruiken... dat is voor oude mensen.... en dan ben je 95. Maar ben bang dat ze er niet meer onderuit kan.

   Verwijderen
 2. Oei , dat is niet zo mooi!!! Heel veel sterkte voor moeder en voor jullie ook, ik weet dat het veel en druk wordt, we hebben het ook meegemaakt.
  Je haak en randjes zien er geweldig uit! Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is wat joh, als je op die leeftijd valt en wat breekt. Dat wordt een drukke tijd voor jullie. Heel veel sterkte hoor en ik hoop dat ze zich in het verpleeghuis een beetje thuis en op haar gemak zal voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte met alles. Wat heerlijk om zo oud te mogen worden,maar wat jammer als er dan toch problemen met de gezondheid komen.

  BeantwoordenVerwijderen