donderdag 12 juni 2014

alweer donderdag

En dus, oppassen.
Onze kleindochter is nu 15 maanden. Wat een leuke en gezellige leeftijd. Ze zegt al een paar woordjes. Zit heerlijk te zingen tijdens het spelen. De tekst is lalala..... en als ze wat laat vallen is het oh, oh,... zo schattig. Het belangrijkste woordje voor haar is die.
Daar kan ze heel veel mee duidelijk maken.
Los loopt ze nog niet, maar wel achter een poppenwagen aan en dan alleen rechtuit. Dus totdat ze ergens tegenaan rijdt... Kijkt je dan met haar allerliefste glimlach aan en zegt `Die` in dit geval betekend dat, draai de wagen even om.... Nu een goede beweging voor deze oma....want zo gaat ze de hele tuin rond.... en krijgt er geen genoeg van...
Tijdens het middagslaapje kan ik mooi wat haken...
De roze deken was vandaag aan de beurt. Kijk ben nu zover

Nog niet helemaal bij, maar ben lekker bezig geweest.


Zaterdag is er weer een UFO-dag in Den Dolder,  bij Marina.  Heb nog een dag om te bedenken waar ik mee verder wil. Denk dat ik smorgens aan de Oud en Nieuw top ga werken en smiddags weer eens verder met de hexentop.  Daar heb ik al weken, misschien zelfs al maanden niets aan gedaan terwijl dat juist een leuk werkje voor de zomer is..... Maar kon na de verhuizing en de start van de jaarprojecten er nog geen regelmaat in vinden en wordt toch wel leuk.

Hou julie op de hoogte, wat ik meeneem en vooral van de vorderingen.....

Groetjes Mieke

4 opmerkingen:

 1. Groetjes uit Zweden en een fijn weekeinden Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om op zo'n kleintje te passen. Hoe klein ze ook zijn, ze kunnen vaak toch heel goed aangeven wat ze willen. Al is het alleen al met dat ene woordje! Heerlijk.
  Je deken is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo,n hummel. Het wordt een fleurige deken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn kleindochter heeft dezelfde leeftijd, en inderdaad is het oppassen een feest. Haar iedere week te zien groeien is geweldig. En dan idd even tijd voor jezelf nemen is fijn.

  BeantwoordenVerwijderen