donderdag 12 september 2013

Dear Jane week 6 en hexentop klaar voor verhuizing...

Heel erg veel voortgang is er niet vwb Jane, maar er zijn wel wat steekjes gezet. Nu ben ik begonnen met een wekelijkse, een genummerde voortgang. Heb net bedacht cq besloten dat ik verder ga met nummeren, maar even 4 weken oversla ivm de verhuizing. Zal er niet veel , tenminste op handwerkgebied, gedaan worden. Ga ik straks weer lekket verder.

Nu eerst Jane maar eens even laten zien.
   Toch weer een punt, rechts boven en een blok, tweede van links, op de bovenste af.

En kijk, de hexentop is klaar voor de verhuizing. Is mooi opgeborgen in een Ikea-box (in die boxen bewaar ik al m'n lapjes, garens etc in) en gaat naar de opslag. Lekker opgeborgen, kan er niets mee gebeuren.

In het nwe huis komt er een aparte ruimte met stellingen waar ik al m'n quilt en andere handwerkspullen kwijt kan. O wat kan ik me daarop verheugen.....

Maar niet alle wordt ingepakt. Denk dat ik tussendoor best wel wat hexagonnetjes kan maken en wie weet ook wel stukken van de rand aan elkaar zetten.
 
Kijk, de lapjes voor de rand, de bloemen die al in elkaar gezet zijn, garen etc etc. heb ik al apart gelegd. Die blijven achter zodat ik af en toe nog wat kan doen. Overigens, samen met Jane.
 
Meestal pas ik op op donderdag maar de papa was vandaag thuis. Komt eigenlijk wel goed uit. Kan ik rustig opruimen en inpakken.
Extra uurtjes kunnen we deze weken wel gebruiken.
 
fijne dag gewenst
Mieke
,
 

6 opmerkingen:

 1. Hallo Mieke,
  Je Jane is erg mooi. Ik had het patroon ook al een tijdje liggen en heb afgelopen zondag de materialen gekocht en ben van start gegaan. Ik maak haar in de kleuren antiekblauw, ecru en bruin. Ik blijf jouw vorderingen op de voet volgen.

  Groetjes en alvast succes met de verhuizing.
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Linda,
  dankjewel.
  Leuk dat je ook begonnen bent. Ben benieuwd hoe jouw Jane wordt. Zijn weer heel andere kleuren. Is zo leuk om te doen
  groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, weer een Jane en ook al zo mooi met die donkeren kleuren. Er komt ook rose in zie ik he?
  Ik ga je volgen hoor, sterkte met verhuizen.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Mieke net even een paar van jou blogs gelezen. Druk met de verhuizing begrijp ik. Ik kan je vertellen dat het allemaal goed komt hoor alleen heel veel werk. Zelf konden manlief en ik 2 jaar geleden ons huis verkopen maar hadden nog niets anders dus ook tijdelijk maar even in een heel oud huis onderdak gevonden en toen op zoek naar iets anders.
  Dat is gelukt en wij voelen ons er nu heel happy. Dus al het verhuis en opknapwerk is het dubbel en dwars waar geweest.
  Veel succes.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Dear Jane Stickerei und die Hexagons sehen wunderschön aus.

  Liebe Grüße
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen